dissabte, 11 de juliol del 2015

Spotify,el company perfecte per fer esport


Fa unes setmanes es presentava el servei de música Apple Music,una proposta que semblava immillorable. Spotify va veure clarament un competent però va decidir prendre-s'ho amb calma i canviar el color del seu logotip. Va aprofitar per anunciar totes les novetats de l'actualització de la seva aplicació. 

Una de les més destacades, tot i que no se n'ha parlat gaire, ha estat la incorporació d'Spotify Running. 

Aquesta notícia va despertar l'interès dels ja coneguts com a "runners".I perquè ha destacat? Probablement per la capacitat d'acompanyar el ritme del teu pas amb el tempo de la música.

Si ets un amant d'aquest esport és possible que alguna vegada escoltant música amb els auriculars mentres corres ha sonat una cançó massa lenta o massa ràpida per la velocitat en aquell moment. Amb "Spotify Running" evitaràs aquesta situació.A la vegada pots escollir entre un conjunt de playlists de Hip hop, electrònica, pop, clàssica... amb la millor música. 

PER ADAPTAR-SE AL RITME DEL TEU PAS MESURA ELS STEP/MIN (passos per minut). DE MOMENT NOMÉS ELS USUARIS D'IOS PODEN FER ÚS D'AQUEST SERVEI. 

 La campanya publicitària ha utilitzat eslògans com "Vols emportar-te a Tiësto de DJ quan vas a córrer?" i l'han acompanyat amb aquest vídeo:


Informa: Nil Marbà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada